Massage Rainbow | Voetreflexologie in Dordrecht
16381
page,page-id-16381,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Voetreflexologie in Dordrecht

 

Vanuit mijn massagepraktijk in Dordrecht bied ik verschillende massage mogelijkheden aan. Eén van deze mogelijkheden is voetreflexologie. Vanuit de leer van voetreflexologie wordt de voet gezien als een weerspiegeling van het hele lichaam. De voet wordt ingedeeld in verschillende zones en iedere zone staat in contact met een ander deel van het lichaam. Door verschillende plaatsen op de zool van de voet te masseren wordt er gezorgt voor een vrije doorgang van de energiebanen in het hele lichaam.

 

Van oorsprong Chinees

 

Voetreflexologie is van origine, net zoals accupuntuur, een traditionele Chinese behandelmethode die is overgekomen naar het westen. Tegenwoordig kan je zelfs voetreflexologie behandelingen ondergaan in Dordrecht. In zowel voetreflexologie als accupunctuur wordt er vanuit gegaan dat er op het lichaam 800 verschillende punten zijn die de energiebanen van het lichaam kunnen beïnvloeden. In tegenstelling tot accupunctuur maakt voetreflexologie gebruik van de handen van een masseur om invloed uit te oefenen op de verschillende punten op het lichaam.

 

Ontspannend en doelgericht

 

Door het masseren van de voetzolen zal ik de energiebanen in jouw lichaam openen. Als de barrières in je energiebanen verdwijnen zal je merken dat je lichaam tot leven komt. Vanuit mijn haptonomische achtergrond zal ik je begeleiden tijdens de gehele massage en je op alle lichamelijke lagen tot ontspanning laten komen. Haptonomie en voetreflexologie gaan hand in hand, omdat het aanvoelen van geblokkeerde energiebanen en het begeleiden van klachten staan centraal in beide behandelmethodes.
Heb jij last van een klacht in het lichaam die maar niet lijkt te verdwijnen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van voetreflexologie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van voetreflexologie in Dordrecht? Dan kunt u per mail contact met mij opnemen of bellen via het telefoonnummer 06-54 342 813.