Massage Rainbow | Thaise Massage Dordrecht
16378
page,page-id-16378,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Thaise massage Dordrecht

 

Vroeger werden ziektes in Thailand gezien als een disbalans in het lichaam of geest. Eén van de vier traditionele elementen om een disbalans te verhelpen was nuat phaen boran of Thaise massage. Tijdens een Thaise massage wordt het lichaam in verschillende yoga-posities gebracht. Er wordt gedurende de massage, die tegenwoordig wordt gegeven terwijl er ontspannen kleding wordt gedragen, wordt geen olie gebruikt, maar worden de spieren op bepaalde tsi punten gekneed tot alle spanning het lichaam heeft verlaten.

 

Tijdens de massage

 

Ik heb de Nuad Bo-Rarn school gevolgd, Training Massage school level 1. Dit is één van de betere instituten om Thaise massage te leren. Tijdens de opleiding leer je hoe je mensen op een veilige en verantwoorde manier kan rekken en strekken. Gedurende de massage worden je ledematen uitgerekt en gestrekt en de rug wordt gebogen tot een soepele kromming. Door de helende manier van behandelen werken Thaise massages ontspannend en kan de levensenergie vrij bewegen.

 

Resultaat van de massage

 

Naast het verhelpen en verhinderen van psychische en fysieke ziektes, wordt door de werkwijze ook de flexibiliteit, de bloedsomloop en het lymfensysteem van het lichaam verbetert. Daarnaast zal de massage resulteren in een betere doorbloeding van de huid, versoepeling van weefsels, bestrijdt het stress en depressieve gevoelens en activeert het de tsi stromen. Verder helpt een Thaise massage bij chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn en stijve spieren en gewrichten.
Heb jij last van een klacht in het lichaam die maar niet lijkt te verdwijnen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een ontspannende Thaise massage. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Thaise massage in Dordrecht? Dan kunt u per mail contact met mij opnemen of bellen via het telefoonnummer 06-54 342 813.