Massage Rainbow | Massage Barendrecht
16265
page,page-id-16265,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Professionele Massage in Barendrecht

 

Als u zoekt naar een massagepraktijk in de regio Barendrecht kijk dan eens op de website van Massage Rainbow in Dordrecht. Massage Rainbow biedt veel verschillende soorten massages zoals ontspanningsmassage en voetreflexologie maar ook Thaise massage of de behandeling van triggerpoints.

De praktijk van Massage Rainbow is gevestigd in Dordrecht en het is ook mogelijk een massage bij u thuis af spreken. De parkeermogelijkheden bij Massage Rainbow zijn goed en de praktijk is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op de website van Massage Rainbow vindt u alle informatie over openingstijden, tarieven en behandelingen.

 

 

Soorten behandelingen

Bij de behandelingen van Massage Rainbow wordt de gehele mens betrokken: lichaam en geest. Dit is de zogenaamde holistische benadering. Het in balans brengen van lichaam en geest, het luisteren naar het lichaam en ontdekken van stagnaties maakt onderdeel uit van de behandeling.

 

De Thaise massage wordt ook wel “luie yoga” genoemd. U ligt tijdens een Thaise massage in gemakkelijke kleding op de behandeltafel en uw masseur rekt en strekt delen van uw lichaam en oefent druk uit op bepaalde spieren. Een heerlijke ontspanning.

 

De bindweefselmassage bestaat uit het aftasten en onderzoeken van de wervelkolom. Via de wervelkolom lopen spieren en zenuwen naar organen die uit balans kunnen zijn. Door de spieren te kneden en te masseren kunnen organen weer worden aangezet tot een betere werking. Dit soort massage kan soms enige pijn met zich meebrengen.

 

rainbowmassage-Frans-Geurts-masssage

 

Veel soorten behandelingen bij Massage Rainbow

Uiteraard kunt u bij Massage Rainbow ook terecht voor een ontspanningsmassage of een klassieke massage waarbij ook triggerpoints onder handen worden genomen. Andere behandelingen massage Barendrecht die worden aangeboden zijn:

 

 

Welke massage u ook kiest, Massage Rainbow staat voor u klaar. Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.